9 november 2009

Website De Vlinderstichting vernieuwd

De informatie over vlinders, libellen en De Vlinderstichting op www.vlinderstichting.nl zit sinds kort in een nieuw jasje.

Het uiterlijk en de inhoud van de website zijn flink onder handen genomen. Naast de vertrouwde rubrieken zoals het nieuws en waarnemingen doorgeven, zijn er ook een aantal nieuwe items. Kijk bijvoorbeeld eens bij de soort van de week, of de winkel.
Graag horen wij uw mening over de site. Wat is er goed, en wat juist niet? Heeft u kunnen vinden wat u zocht? Alle vragen, opmerkingen en suggesties zijn welkom!