12 mei 2011

WNF en Flevo-Landschap helpen bij realisatie Oostvaarderswold

Edelhert. Foto: www.flevoland.nl/oostvaarderswold
De aanleg van de robuuste verbindingszone tussen de Oostvaardersplassen en de Veluwe moet worden gerealiseerd door een publiek-privaat consortium. Het Wereld Natuurfonds en het Flevo-Landschap willen hier aantonen dat natuur en economie goed samengaan.

Eerder werd al bekend dat het provinciale Coalitieakkoord vermeldt dat deze verbindingszone toch wordt aangelegd. Dit voornemen staat haaks op het kabinetsbeleid, dat aangeeft te stoppen met de aanleg van ecologische verbindingszones.

Lees meer op de website van provincie Flevoland.