20 juni 2014

Zilveren manen voor jonkies

NJN: zomerkamp in de natuur

Op zomerkamp naar Terschelling samen met leeftijdsgenoten en vrienden? Ga dan mee met de NJN op avontuur in de natuur: vogels kijken, schelpen zoeken, zilveren manen spotten, libellen vangen of lekker door de duinen struinen en ‘s avonds gezellig bij een kampvuur bijkletsen.

Van 15 juli – 22 juli en van 26 juli – 2 augustus organiseert de NJN twee zomerkampen voor jongeren van 11 t/m 14 jaar.

Meer weten? Neem contact op met Bart Aalders: 06-49387608, stuur hem een , of kijk op de website.