7 februari 2013

Zoekkaart voorjaarsuilen te bestellen

In het kader van 'Nachtvlinders in de schijnwerper' is een zoekkaart voorjaarsuilen ontwikkeld. Alle donateurs hebben deze meegestuurd gekregen met het tijdschrift 'Vlinders', maar hij is ook te bestellen.

U kunt de kaart hier downloaden (als Pdf).
De zoekkaart voorjaarsuilen is ook te bestellen door overmaken van de verzend- en handelingskosten op rekeningnummer 5134425 t.n.v. Vlinderstichting, Wageningen o.v.v. Zoekkaart voorjaarsuilen.

Kosten:

1 zoekkaart € 1,50
2 zoekkaarten € 2,00
3 zoekkaarten € 2,50
4 zoekkaarten € 3,00
5 zoekkaarten € 3,50

Als u er meer wilt bestellen stuur even een naar De Vlinderstichting.